Skin for skin

NatiVE Marine collagen capsules

Vissoort: Pleuronectes platessa (schol)

Wij halen het natieve collageen uit de huid van schol. Gevangen in de Noordzee door de Urker vloot, en behandeld door ons moederbedrijf Varia Vis. Om verspilling tegen te gaan hebben wij dit geweldige supplement ontwikkeld!
Waarom viscollageen en bijvoorbeeld geen bovine?
De structuur (DNA) van vis collageen is het meest identiek aan het menselijk collageen.

COLLAGEEN IN HET ALGEMEEN

  • Collageen vermindert rimpels, cellulitis en striae
  • Collageen versterkt botten, gewrichten en kraakbeen
  • Collageen geeft haar en nagels een boost
  • Collageen herstelt de maag- en darmwand

Extractie methode

100% puur. Rechtstreeks uit de natuur

Nadat de verse vis is gefileerd en verwerkt worden de huiden verzameld. Hieruit extraheren wij op een unieke manier, en  zetten het om in poeder om een krachtigere dosis te kunnen maken. In poedervorm is de concentratie natief collageen veel sterker dan in vloeibare vorm.

Onze (vega) capsules zijn 100% natuurlijk. Deze zijn voor 200 mg gevuld met het natieve collageen, met daarnaast 20 mg vitamine C. Vitamine C helpt mee het collageen goed te transporteren en op te laten nemen door het lichaam.Er zijn geen chemicaliën of zuren gebruikt voor het verkrijgen van ons natieve collageen. 100 % NATUURLIJK!

Wat is NATIEF Collageen?

De structuur van het collageen is intact gebleven in tegenstelling tot peptide collageen oftewel hydrolisaat. (verknipte stukjes).

Doordat het dus niet om hydrolisaat of peptiden gaat, is onze ADH ook anders. Waar je bij hydrolisaat of peptiden gemiddeld 6 tot
12 gram per dag nodig hebt, heb je bij natief collageen al vanaf 40 mg resultaat. Wij hebben ervoor gekozen na klinische studies en in-vitra studies om een ADH aan te houden van 200 mg per dag.

De resultaten hiervan zijn verbluffend!